رئیس کمیته مطالبات ملی مجلس در گفت و گو با خانه ملت مطرح کرد:

مجلس دعاوی ایران علیه آمریکا را پیگیری می کند/ارائه گزارش سفر لاهه به کمیسیون امنیت ملی

رئیس کمیته مطالبات ملی مجلس، با اشاره به حضورش در در دادگاه بین المللی لاهه، گفت: در این سفر دعاوی ایران به ویژه پول های بلوکه شده در آمریکا پیگیری شد.
    مهدی دواتگری در گفت وگو با خبرگزاری خانه ملت، از سفرش به کشور هلند خبر داد و گفت: این سفر با هدف پیگیری مطالبات جمهوری اسلامی ایران و پرونده های مرتبط با آمریکا در دیوان بین المللی دادگستری(لاهه) صورت گرفت.

نماینده مردم مراغه و عجب شیر در مجلس شورای اسلامی، در تشریح پرونده ها و دعاوی مرتبط ایران با آمریکا در دیوان بین المللی دادگستری(لاهه)، ادامه داد: دعاوی ایران به ویژه پول های بلوکه شده جمهوری اسلامی در این کشور و مسائل و حقوق جمهوری اسلامی بخشی از این پرونده ها محسوب می شود.

وی افزود: مسانل قضایی میان کشورها پروسه های خاص خود را دارد و نمی توان گفت که این پرونده ها با چند جلسه معدود تعیین تکلیف می شود، اما قطعا با این گونه سفر ها می توان دعاوی های ایران را به جریان انداخت.

رئیس کمیته مطالبات ملی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، با اشاره به ارائه گزارش سفر اخیرش به این کمیسیون در آینده نزدیک، گفت: در این گزارش دستاوردهای این سفر اعلام می شود.

به گزارش خانه ملت، دیوان بین المللی دادگستری معروف به دادگاه جهانی، رکن قضائی اصلی سازمان ملل متحد است که مقر آن در کاخ صلح شهر لاهه در کشور هلند واقع شده است.

رسیدگی به اختلافات قانونی میان کشورها که به این دادگاه ارجاع می شوند و همچنین ارائه نظر مشورتی در پاسخ به سوالات حقوقی سازمان های بین المللی، آزانس های تخصصی سازمان ملل و مجمع عمومی ملل متحد از وظایف اصلی این دیوان است.