دوره آموزشي نرم افزار تخصصي معاينات و تشريح سازمان پزشکی قانونی برگزار شد

​​دوره آموزشي نرم افزار تخصصي معاينات و تشريح سازمان پزشكي قانوني كشور به منظور بهبود ارتباط با cms قوه قضاییه و دسترسی جامع و یکپارچه به پرونده های مراجعین روزهاي 11 و 12 شهريور ماه با حضور كاربران پذيرش و مسئولان اسناد و مدارك استان ها در مركز ارتباطات قوه قضاييه برگزار شد.
    به گزارش اداره كل روابط عمومي و امور بين الملل سازمان پزشكي قانوني كشور، به دنبال دستور رييس سازمان مبني بر به كارگيري نرم افزار تخصصي معاينات در تمامي مراكز پزشكي قانوني و جمع آوري سيستم هاي دستي و مكانيزه سابق اين دوره آموزشي دو روزه برگزار شد كه مدعوين آن كاربران پذيرش و مسئولان اسناد و مدارك پزشكي استان ها به عنوان راهبران اصلي نرم افزار هستند.

در حال حاضر در بخش هاي سخت افزاري و ارتباطات شبكه اي اقدامات اوليه در استان ها انجام شده است و پس از ارائه آموزش هاي لازم و رفع برخي نواقص و مشكلات موجود آمادگي بهره برداري از نرم افزار تخصصي معاينات و تشريح در مهر ماه امسال وجود دارد.

پس از بهره برداري از فاز اول نرم افزار، همكاران مي توانند پيشنهادات خود را براي بهبود روند كار با نرم افزار تخصصي در بخش هاي مختلف معاينات، تشريح، آزمايشگاه و كميسیون مطرح كنند به نحوي كه در مراحل بعدي نرم افزار با كمترين اشكالات و نواقص به كار گرفته شود.

به بيان ديگر نرم افزار تخصصي معاينات و تشريح با رفع مشكلات و نواقص به حد قابل قبولي خواهد رسيد و فاز اول آن در مهر ماه امسال افتتاح خواهد شد اما امكان ارتقاي آن و رسيدن به شرايط مطلوب در آينده براي آن فراهم مي شود.

با به كارگيري نرم افزار جديد معاينات، ضمن آنكه برنامه ها به صورت الكترونيك انجام مي شود ارتباطات برون سازماني از جمله ارتباط با cms قوه قضاييه نيز بهبود مي يابد. همچنين پرونده مراجعين در قالب اين سيستم كه سيستمي جامع و يكپارچه است به شكل كشوري در دسترس خواهد بود.

يادآور مي شود نرم افزار تخصصي در مرحله اول در بخش هاي معاينات و تشريح به كار گرفته مي شود اين انتظار وجود دارد كه در آينده بخش هاي آزمايشگاه و كميسيون نيز اطلاعات خود را در قالب اين نرم افزار ثبت كنند.