معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری:

جلسه کمیسیون اصلی لوایح هیات دولت تشکیل نمی شود

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری از تشکیل نشدن جلسه این هفته کمیسیون اصلی لوایح دولت به دلیل سفر هیات دولت به مشهد خبر داد.
    عبدالعلی میرکوهی در گفت و گو با میزان در خصوص برنامه این هفته کمیسیون لوایح هیات دولت، اظهار کرد: جلسه این هفته کمیسیون اصلی دولت به دلیل سفر هیات دولت به مشهد مقدس تشکیل نمی شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزیر دادگستری در مورد نتیجه لایحه جامع وکالت گفت: هم اکنون این لایحه به امضای هیات دولت رسیده است که پس از طی مراحل اداری به مجلس شورای اسلامی فرستاده خواهد شد.

وی در مورد لایحه قانون جامع حقوق مالکیت ادبی و هنری، یادآورشد: اصلاحات لازم در خصوص این لایحه که با افزودن بخش نخبگان صنعت و تجارت به لایحه جامع فکری تغییر نام یافت، صورت گرفته و به زودی این لایحه نیز به مجلس فرستاده می شود.