نکته ها در قانون آیین دادرسی کیفری

مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهردانش منتشر کرد: نکته ها در قانون آیین دادرسی کیفری تألیف دکتر علی خالقی اگر قصد شرکت در آزمون وکالت 1393 را دارید و هنوز در درس آیین دادرسی کیفری بر قانون جدید مسلط نشده اید، اگر مایل به شرکت در آزمون ارشد و دکترا هستید و می خواهید منبعی معتبر و قابل اعتماد در درس آیین دادرسی کیفری داشته باشید، و اگر به عنوان قاضی، وکیل، کارشناس یا صرفاً یک فارغ التحصیل حقوق، آیین دادرسی کیفری را خوانده اید و می خواهید با قانون جدید آشنا شوید، ما با این کتاب به نیاز شما پاسخ می دهیم.

مؤسسه مطالعات و پژوهش های حقوقی شهردانش

منتشر کرد:

نکته ها
    در قانون آیین دادرسی کیفری

تألیف دکتر علی خالقی

ما با این کتاب به نیاز شما پاسخ می دهیم.

کتاب «نکته ها در قانون آیین دادرسی کیفری»، علاوه بر دارا بودن متن کاملِ تطبیق و تصحیح شدۀ قانون جدید، حاوی بیش از هزار نکته علمی و کاربردی در ذیل مواد قانون جدید است و می تواند ابهامات شما در مورد مواد مزبور را برطرف نماید. این کتاب، مکمل کتاب «آیین دادرسی کیفری» از همین نویسنده است که قبلاً از سوی این موسسه در 24 نوبت منتشر و به علاقمندان تقدیم شده است. با مطالعه این کتاب شما می توانید قبل از لازم الاجراء شدن قانون جدید، به خوبی با مقررات آن آشنا شوید.

برای خرید کتاب نکته ها در قانون آوین دادرسی کیفری بر روی تصویر زیر کلیک نمائید.

برای دانلود و مشاهده صفحاتی از این کتاب به صورت فایل PDF بر روی تصویر زیر کلیک نمائید.

برای دانلود و مشاهده صفحاتی از این کتاب به صورت فایل EBook بر روی تصویر زیر کلیک نمائید.