تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1394 11:35

معاون قضایی دادگستری سمنان خبر داد

راه اندازی اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی در استان

معاون قضایی دادگستری شهرستان سمنان از راه اندازی اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی با هدف تسریع در خدمات رسانی خبر داد.
    به گزارش خبرگزاری میزان، "حسین دانشفر" در مراسم افتتاحیه اولین دفتر خدمات الکترونیک قضایی استان سمنان، اظهار کرد: استفاده مناسب از فن آوری نویسی در جهت افزایش دقت و سرعت در انجام امور قضایی، آسایش مردم، کاهش مراجعین به دادگستری، جلوگیری از سر درگمی مراجعان، مدون شدن دادخواست، تایپ و تنظیم مناسب دادخواست، هزینه مناسب و بالا رفتن سرعت در ثبت دادخواست ارباب رجوعان از مهم ترین اهداف برای راه اندازی این دفا تر به شمار می رود.
    وی به مراجعان توصیه کرد که هنگام ثبت اسناد، اصل اسناد را شخصا به همراه داشته باشند و دادخواستی امکان ثبت دارد که ضمن احراز هویت اشخاص، اصالت اسناد ارائه شده نیز احراز شود.
    دانشفر با بیان اینکه این دفتر در شهرستان سمنان از ساعت 7و 30 تا 14 و 30 دقیقه به مراجعان خدمات ارائه می کند، خاطر نشان کرد:اموری از جمله پذیرش، ثبت و پیگیری کلیه دعاوی حقوقی را برای مراجعین بدون نیاز به حضور در دادگستری شهرستان سمنان امکان پذیر می کند.
    طی این مراسم پروانه بهره برداری دفتر خدمات الکترونیک قضایی سمنان که به امضاء حمید شهریاری معاون آمار و فن آوری اطلاعات قوه قضائیه رسیده بود، توسط دادستان آسیابی به فخرالدین ابوئیه مدیر این دفتر تحویل شد.