تاریخ انتشار : 1 اردیبهشت 1394 12:36

بازرس‌ کل استان کردستان:

پیگیری ضعیف برخی پرونده های مطالباتی از جمله معضلات شبکه بانکی است

بازرس کل استان کردستان در جلسه معارفه هیات بازرسی در بانک ملی گفت: پیگیری ضعیف برخی پرونده های مطالباتی در مراجع قضایی از جمله معضلات شبکه بانکی است.
    به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، محمودرضا مهرورز با بیان اینکه شبکه بانکی پایه و اساس اقتصاد کشور است تصریح کرد: قوانین متروک و معارض، مطالبات معوق، عدم اخذ وثایق کافی در ارائه تسهیلات، واقعی نبودن برآورد قیمت کارشناسی وثایق ملکی در زمان پرداخت تسهیلات از دیگر معضلات شبکه بانکی است.

وی لازمه رشد و شکوفایی اقتصاد را انجام نظارت های بیشتر در محورهای اقتصادی دانست و بیان کرد: آسیب شناسی دستگاه های اجرایی باعث اجرای باکیفیت برنامه های نظارتی خواهد شد.

بازرس کل کردستان افزود : این بازرسی کل آمادگی دارد که با برگزاری جلسات مشترک با شورای هماهنگی بانک های استان نسبت به شناسایی گلوگاه های فساد و تلاش در جهت حذف آن ها اقدام کند.